Κεντήματα

Κεντήματα

Κεντήματα σε προσιτές τιμές για όλους!

Η εταιρεία μας σας δίνει την δυνατότητα να τυπώσετε το λογότυπο της επιλογής σας στα ρούχα σας.
Για οποιαδήποτε παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας ετοιμάσουμε το λογότυπο που θέλετε!

Επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 77 13 878
για να αποκτήσετε ποιοτικά κεντήματα

Ιατρικές Ποδιές Αθήνα
Μπολοβίνας - Εμπειρία και Ποιότητα στα Ιατρικά Ρούχα καθώς και τον Επαγγελματικό Ρουχισμό της Εστίασης και άλλων επαγγελμάτων εδώ και 50 χρόνια!
Το κατάστημα μας θα το βρείτε στο Γουδί, στην οδό Σπηλιωτοπούλου 1. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να φτιάξουμε τα κεντήματα που επιθυμείτε για εσάς ή το προσωπικό σας!
Ιατρικά Ρούχα
Αποκτήστε Ιατρικά Ρούχα, Ρούχα Σεφ, Ρούχα Εργασίας και ό,τι άλλο επιθυμείτε για την επαγγελματική σας ένδυση επιλέγοντας την εταιρεία μας που προσφέρει ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές για όλους!

Το κέντημα αποτελεί μια παράδοση που χρονολογείται αρκετούς αιώνες πριν και συνδέεται με την τέχνη της κεντητής ύφανσης. Ως μέθοδος διακόσμησης υφασμάτων, το κέντημα είχε στην αρχή λειτουργικούς σκοπούς, αλλά στη συνέχεια αναπτύχθηκε σε έναν τρόπο αυτοπροβολής της τέχνης και της ιστορίας. Σήμερα, το κέντημα έχει πλέον  ενσωματωθεί στα ιατρικά ρούχα, τα ρούχα εργασίας και τα ρούχα της εστίασης, προσφέροντας προσωπικότητα και επαγγελματική εμφάνιση στους χώρους εργασίας που χρησιμοποιούνται.

Τα ιατρικά ρούχα παραδοσιακά ήταν λευκά και απλά, αλλά με την πάροδο του χρόνου, οι εξελίξεις στη μόδα και στον τομέα της υγείας οδήγησαν σε κάποιες αλλαγές. Το κέντημα ενισχύει την εικόνα των επαγγελματιών της υγείας, προσδίδοντας ένα αίσθημα κύρους και αναγνώρισης, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των ασθενών. Τα διάφορα σχέδια και μοτίβα που μπορούν να κεντηθούν στα ιατρικά ρούχα περιλαμβάνουν το λογότυπο του νοσοκομείου, το όνομα ή την ειδικότητα του ιατρού, προσθέτοντας μια πινελιά αναγνώρισης και φήμης.

Επίσης, τα κεντήματα έχουν εφαρμοστεί επάνω σε ρούχα εργασίας, όπως εκείνα που φορούν οι εργάτες στη βιομηχανία ή και στα κατασκευαστικά έργα. Σε αυτή την περίπτωση, το κέντημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει την εταιρική σας ταυτότητα, να διαφημίσει το brand ή ακόμη και να προσδώσει κύρος στον εργασιακό σας χώρο. Επιπλέον, οι επαγγελματικές ομάδες, όπως η πυροσβεστική ή οι δυνάμεις ασφαλείας, χρησιμοποιούν το κέντημα για να αναγνωρίσουν την ιδιότητα και την ιεραρχία μεταξύ των μελών τους.

Στον χώρο της εστίασης, τα κεντήματα δίνουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά στην ενδυμασία του προσωπικού. Συνήθως, τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία κεντούν τα ονόματα των υπαλλήλων τους πάνω στις μπλούζες, τα παντελόνια, τα καπέλα και τις ποδιές τους, προσδίδοντας ένα αίσθημα εξατομίκευσης και επαγγελματισμού. Επιπλέον, στον χώρο της εστίασης, το κέντημα χρησιμοποιείται επίσης για να δημιουργήσει μια συνολική αισθητική εικόνα για το μαγαζί. Συχνά, το λογότυπο ή το όνομα του εστιατορίου κεντιέται στα πιάτα, τις πετσέτες, τα τραπεζομάντιλα ή ακόμη και τα ποτήρια, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παρουσίαση και ενισχύοντας την επαγγελματική εικόνα του μαγαζιού.

Πέρα από την αισθητική, το κέντημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πρακτικούς λόγους. Στον χώρο της εστίασης, που η ταχύτητα και η ακρίβεια είναι σημαντικοί παράγοντες, το κέντημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει τη θέση ή τον ρόλο του κάθε υπαλλήλου. Έτσι, μπορεί να επιτρέπει στους πελάτες να αναγνωρίζουν εύκολα τον μάνατζερ, τον σερβιτόρο, τον μάγειρα κ.λπ., επιτρέποντας ταυτόχρονα στους υπαλλήλους να αισθάνονται αναγνωρισμένοι και σεβαστοί για τον ρόλο τους.

Επιπλέον, στον χώρο των ρούχων εργασίας, το κέντημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λειτουργικούς σκοπούς, όπως την αναγνώριση των υπαλλήλων ανά ομάδες ή τμήματα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επισημοποιήσει τον τίτλο ή την ειδικότητα του ατόμου, όπως “τεχνίτης”, “τεχνολόγος” ή “μηχανικός”. Αυτό επιτρέπει στους συναδέλφους και τους πελάτες να αναγνωρίζουν ποιος είναι υπεύθυνος για τις διάφορες δραστηριότητες και εργασίες.

Εν κατακλείδι, τα κεντήματα αποτελούν έναν διακοσμητικό αλλά και λειτουργικό τρόπο να ενισχύσετε την εικόνα και την επαγγελματικότητα στους χώρους εργασίας. Από τα ιατρικά ρούχα που παρέχουν ασφάλεια και αξιοπιστία, στα ρούχα εργασίας που δημιουργούν εντυπωσιακή εικόνα για μια επιχείρηση, και τα χαρακτηριστικά που δίνουν την τελική πινελιά στους χώρους εστίασης, το κέντημα προσφέρει μια πολυδιάστατη λύση για να ενισχύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει να σας παρέχει κεντήματα υψηλής ποιότητας πάνω στα ρούχα σας, για αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

ΜΠΟΛΟΒΙΝΑΣ – Εγγύηση στον επαγγελματικό ρουχισμό εδώ και 50 χρόνια! Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε μας βοηθά να συνεχίσουμε το έργο μας!

 
ΜΠΟΛΟΒΙΝΑΣ – Ιατρικά Ρούχα – Ρούχα Εστίασης – Ρούχα Σεφ – Ρούχα ΕΚΑΒ – Επαγγελματικός Ρουχισμός – Κεντήματα – Κέντημα με Λογότυπο – Ιατρικές Στολές Κεντήματα
Ιατρικές στολές | Ιατρικές Ποδιές | Στολές Νοσηλευτών
ΜΠΟΛΟΒΙΝΑΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΔΥΣΗ
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0