Ιατρικός Ρουχισμός

Ιατρικές Στολές και η Σημασία τους

Ιατρικές Στολές

Στον υγειονομικό κλάδο, οι ιατρικές στολές και η ένδυση είναι απόλυτα σημαντικά. Οι στολές προστατεύουν τους υπαλλήλους από επικίνδυνους παράγοντες και διευκολύνουν την εργασία τους· κάθε στολή και είδος ένδυσης έχει τον δικό του ρόλο, είτε πρόκειται για ιατρικό παλτό είτε για σετ στολής εφημερίας.

Οι ιατρικές στολές αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την παροχή επαρκούς υγειονομικής περίθαλψης. Ο ρόλος τους στο ιατρικό ίδρυμα είναι απαραίτητος. Παρακάτω αναφέρονται ορισμένα από τα οφέλη που έχουν οι επαγγελματίες της υγείας, τα υγειονομικά ιδρύματα και οι ασθενείς από τις ιατρικές στολές:

Οι ιατρικές στολές παρέχουν επαρκή προστασία από σωματικά υγρά

Οι ιατρικές στολές υψηλής ποιότητας είναι φτιαγμένες από ύφασμα αρκετά πυκνό ώστε να αποτρέπουν την άμεση επαφή των σωματικών υγρών του ασθενούς με το δέρμα του ανθρώπου που φοράει την στολή.

Οι στολές είναι οικονομικά αποδοτικές

Οι στολές σχεδιάζονται για μέγιστη αξιοποίηση και αποδοτικότητα με βάση το κόστος. Κατασκευάζονται από υλικό υψηλής ποιότητας που είναι οικονομικό και μπορεί να αντέξει ακόμα και την πιο λεπτομερή διαδικασία καθαρισμού. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να διαρκέσουν χρόνια μετά το πλύσιμο και τη χρήση τους και είναι εύκολο να αντικατασταθούν.

Οι στολές προσφέρουν άνεση και εύκαμπτη κίνηση στον φορέα

Δεν είναι μυστικό ότι οι επαγγελματίες της υγείας έχουν μια από τις πιο απαιτητικές εργασίες. Εκτός από την έκθεση σε επιβλαβείς παθογόνους μικροοργανισμούς, αναμένεται να μένουν όρθιοι κατά τη διάρκεια της βάρδιάς τους, να εργάζονται για πολλές ώρες, να ανυψώνουν ασθενείς ή να κινούνται στο ιατρείο για ώρες. Για να εκτελέσουν αποτελεσματικά την εργασία τους, χρειάζονται στολές που θα τους παρέχουν απόλυτη άνεση.

Οι ιατρικές στολές είναι λειτουργικές

Οι στολές σχεδιάζονται για να διευκολύνουν την εργασία του φορέα, με τις μεγάλες τσέπες τους και την ευελιξία στην κίνηση.

Οι στολές καθιστούν τους επαγγελματίες της υγείας ευκρινώς αναγνωρίσιμους

Όπως κάθε επιχείρηση έχει τη στολή της, οι στολές παρέχουν εύκολη αναγνώριση των επαγγελματιών στον χώρο. Συνήθως, η αναγνώριση ενισχύεται με προσαρμοσμένους χρωματικούς συνδυασμούς ή τυπώματα/κεντήματα με το λογότυπο της κλινικής.

Οι στολές βοηθούν στην προστασία από την διασπορά μικροβίων

Η διασπορά μικροβίων δεν είναι μόνο ένα πρόβλημα μέσα σε μια εγκατάσταση, αλλά αποτελεί και ένα θέμα δημόσιας υγείας. Οι ιατρικές στολές που χρησιμοποιούνται μέσα σε ιατρικά ιδρύματα (και όχι στα σπίτια των εργαζομένων) προλαμβάνουν τη διάδοση πιθανά μεταδοτικών λοιμώξεων και ιών. Οι στολές πρέπει να καθαρίζονται με ακρίβεια και με την ίδια έμφαση στην υγεία όπως οποιοδήποτε άλλο ιατρικό υλικό.

Μπολοβίνας – 50 χρόνια εμπειρία στις ιατρικές στολές!Ιατρικές Στολές

Ιατρικά Scrubs
Αποκτήστε ιατρικά scrubs διαλέγοντας μέσα σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων

1 Comment

 1. Mat
  31 Ιουλίου 2023 at 14:12

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Description
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Add to cart
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
0